Aktiviteter

I relativ nærhet til Kikut-Øst Hytteutleie tilbys det et mangfold av aktiviteter som dere kan delta på under dere Opphold på Geilo. her følger noen av de:

Kikut finner du skiheis og flott barneområde med transportbånd for de minste, her kan du også ta deg til toppen som tar deg videre ned i Vestlia, på Kikutkroa kan du nyte god mat og drikke. Om sommeren finner du også klatrepark og zipline i Vestlia.

Fra Hakkesettstølen bare noen hundre meter fra Kikut-Øst Hytteutleie kan du følge merkede stier og løyper sommer som vinter, noe som gjør dette til et flott utgangspunkt for fotturen eller skituren. Den er også betjent om vinteren slik at du kan nyte en kopp varm drikke og litt å bite i på skituren.

 

Tuvaseter er også et flott turmål. 20km med buss/bil er du midt inne på Hardangervidda, det er også flotte maskinpreppede skiløyper til Tuva om vinteren. 18km på ski fra Kikut-Øst Hytteutleie.

 

Prestholtseter ligger helt ved foten av Hallingskarvet, om sommeren er det bilvei helt frem, fra Prestholt er det laget trapper opp på Hallingskarvet av Sherpaer fra Nepal. Når du er kommet på toppen kan du på klarværsdager se helt til Gaustadtoppen.
Det er om vinteren flotte maskinpreppede løyper fra Havsdalen og videre til Ustaoset.

 

Langedrag er en kjent dyrepark etter NRK serien som ble sendt derfra. 3 mil fra Kikut-Øst Hytteutleie finner du ulver og Gauper og mange flere dyrearter, fantastisk beliggenhet og dyrelivet der gjør dette til en opplevelse av de sjeldne. Er du heldig får du med deg foring av Ulv og er du riktig heldig kan du få møte ulvene på nært hold.

 

Vøringsfossen er bare 1 times biltur fra Kikut-Øst Hytteutleie, det er et fossefall på 180 meter og her får du kjenne suget i magen når du står på kanten å kikker ned, turen dit går over Hardangervidda, drar du videre til Hardanger får du oppleve flott natur.

 

Vil du ha en bilfri dag kan du ta toget fra Geilo Til Myrdal og videre med velkjente Flåmsbanen til Flåm. Herfra går det buss videre tilbake til Geilo via Aurlandsdalen.

 

Liker du å sykle er Rallarvegen en perle. Utgangspunktet er Haugastøl, herfra kan du sykle Rallarvegen til Finse, videre til Myrdal, ned Flåmsdalen ned til Flåm. Sykkelturen er gjennomført av flere tusen syklister hvert år og er en fanbtastisk opplevelse.

 

Besøk geilo.no for flere turforslag, hande, servering og mye mer.